Information och priser


Kärleken, känslorna, glädjen

Att få förtroendet att fånga en av de viktigaste dagarna i livet är en härlig känsla och ett stort ansvar. Jag älskar att fotografera bröllop och allt som hör till från de stora stunderna till de små detaljerna och det som bara händer däremellan. Allt för att ni ska kunna titta tillbaka och minnas er stora dag.

Jag ser det som en ära att få vara med när du är med dina bästa väninnor och gör dig ordning, när magen pirrar till av nervositet och när ni ser varandra för första gången.

Jag smyggråter i kyrkan när ni säger ja att dela livet, när mormor kramar om er och ni strålar av lycka utanför kyrkan. När din pappa hälsar välkommen och pyser av stolthet, när era kompisar spexar loss under middagen och när ni dansar er första dans som gifta gläds jag med er.

Det är ett stort och härligt förtroende att få vara med och föreviga er bröllopsdag och det är det som gör att jag älskar att fota bröllop.

Före, under och efter

För mig är varje par och varje bröllop unikt och jag vill ge er det bästa jag kan. Jag lägger ner min själ i varje bröllop och jag älskar det jag gör. Ni ska känna att jag finns där för er före, under och efter bröllopet.

Före bröllopet träffar jag alla brudpar och pratar igenom dagen, jag vill höra hur ni träffades, vad som fick er att falla för varandra och vad ni drömmer om. Vi går igenom fotograferingen och alla önskemål och förväntningar och gör både a- och b-planer.

Under bröllopet finns jag vid er sida hela dagen (nästan i alla fall), jag lugnar nervösa nerver, bär saker, bistår med näsdukar eller en säkerhetsnål vid behov. Jag bär buketten, rättar till frisyren och har godis i beredskap om blodsockret dippar. Men framför allt så fångar jag er dag och allt som händer däremellan.

Ett par dagar efter bröllopet får ni en smygtitt på några bilder och efter ett par veckor får ni alla bilder. Jag hjälper även till med vackra fotoböcker och förstoringar av era favoritbilder.


Låter det intressant? Kontakta mig så pratar vi vidare, elin@sommerfeld.seDiamantpaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 12 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 600 bilder

Vackert fotoalbum

31 500 kr

Guldpaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 10 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 500 bilder

Vackert fotoalbum

27 500 kr

Silverpaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 8 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 400 bilder

Vackert fotoalbum

24 500 kr

Bronspaketet

Bröllopsmöte

Fotografering 5 timmar

Alla utvalda bilder på usb-minne, ca 250 bilder

18 500 kr


Bröllopsmöte innan bröllopet

I god tid innan bröllopet träffas vi och går igenom tankar och önskemål inför fotograferingen. Det är viktigt att fotograferingen och bilderna blir som ni har tänkte er. Det är skönt att träffas och prata igenom allt i lugn och ro. På bröllopsdagen ska allt bara flyta.

Fotograferingen

Jag strävar efter att ta naturliga, vackra bilder på er med äkta känslor. Jag använder mig av en teknik som kallas moment design när jag fotograferar. Det innebär att jag skapar ögonblick tillsammans med er och sen är jag där och fångar de. Till min hjälp använder jag mig av frågor och små lekar och uppgifter för att få er att slappna av.

Bokning

Vid bokning utgår en bokningsavgift på 50% av uppdragspriset, resterande belopp faktureras vid fotograferingstillfället.

Avtal

Avtal skrivs för varje uppdrag.

Leverans

Bilderna från fotograferingen levereras till er både hög- och lågupplösta i jpg på ett usb- minne eller via dropbox. Leverans sker när slutbetalningen är gjord. Bilderna levereras vanligtvis inom4-6 veckor efter fotograferingstillfället. Under högsäsong kan det förekomma längre leveranstid.

Bilderna

Alla bilder är redigerade avseende ljus, färg, kontrast och eventuell beskärning för att de ska bli så bra som möjligt. Retuschering ingår inte.

Förstoringar och fotobok

Jag erbjuder personligt designade fotoböcker och förstoringar tryckt på högkvalitativt fotopapper inramade i vackra ramar.

Kontakt

Är jag rätt fotograf för er? Varmt välkomna att höra av er så pratar vi vidare. Elin 070 914 15 56 elin@sommerfeld.se